MANDAGE KL 17 - 18

NADA CAFÈ

Jeg tilbyder NADA i et trygt og hyggeligt miljø hos SALIG 
hver mandag  fra kl. 17.00 – 17.45.

Nålene sættes i begge ører og derefter kan man sidde afslappet og roligt i nogle gode lænestole i ca. 40 min. Du vil også få tilbudt en kop NADA the eller et glas vand. NADA the kan også købes af mig.

Ved dit 1. besøg hos mig vil der blive lavet en kort journal, som vil blive sendt til dig via mail og som du enten kan maile tilbage eller medbringe ved 1. besøg.
Når denne journal er lavet, så vil du frit kunne booke tider til efterfølgende NADA.
 
Der vil maks. være 4 personer ad gangen på et NADA HOLD. Du kan nemt booke din plads på et NADA HOLD her…
 
Close up view of woman holding a needle in an acupuncture therapy

NADA

Hvad er NADA?

NADA (National Acupuncture Dextoxification) blev dannet i 1985 for at udbrede NADA-metoden, som en “non for profit treatment”. NADA er de samme fem akupunkturpunkter i begge ører i 40 min. med standard nåle (ikke permanente nåle). Det er en non-verbal metode med fokus på recovery, empowerment og personlig udvikling, som øger udbyttet af de eksisterende tilbud og behandlingsmetoder. NADA skal derfor ikke betragtes som øreakupunktur i almindelig forstand, men som supplement til anden behandling.
 
NADA er et non-verbalt standardprogram udviklet i 1974 af psykiater Michael Smidt og medarbejdere på Lincoln Hospital i South Bronx New York. NADA er recovery og empowerment og ikke en lægelig eller medicinsk behandling. I dag kan man sige, at NADA er en vigtig indsats for at bedre trivsel og mental sundhed.
 
NADA er som udgangspunkt en gruppebehandling. Det er således vigtigt at se NADA som en metode, der hjælper med at stabilisere organismen såvel fysisk, som psykisk.
NADA er ikke rettet mod særlige diagnoser, men kan bruges i alle situationer, hvor en  person har brug for stabilitet, bedre stresshåndtering (herunder bl.a. vrede, søvnproblemer, rastløshed, angst m.m.), hjælp til at stoppe med at ryge, reducere sukkertrang, bedre håndtering af følelser og kognitive funktioner.
 

Metoden bruges ligeledes til at lindre alle typer abstinenser, men dette er kun en mindre del af NADA-metoden, hvorfor metoden er et supplement til den medicinske behandling på dette felt.

Grundet min sundhedsautorisation og krav fra De Etiske Retningslinier og den gældende lovgivning (RAB-bekendtgørelsen) kan jeg ikke udføre NADA uden at journalføre. 
 
Dette er for at sikre, at der ikke er noget, som er kontraindiceret for, at du kan modtage NADA.
Når denne journal er lavet, så vil du frit kunne booke tider til efterfølgende NADA.
 
 
 

Hvilke tilstande kan have gavn af NADA

Nedenfor har jeg oplistet de tilstande, hvor man kan have gavn af NADA
 
 
 
Mindre tilstande:
 • Dårlig søvn
 • Eksamensangst
 • Rastløshed og uro
 • Rygestop
 • Stress symptomer
 • Afhængighed (fx. sukkertrang)
 
 
Alvorligere tilstande:
 • Stress
 • Søvnløshed
 • Angst
 • Udtrapning af medicin
 • Misbrugsafvænning.
 • PTSD

Jeg er uddannet i NADA hos NADA-Danmark, som er det eneste sted i Danmark der udbyder de godkendte og kompetencegivende NADA-kurser.

Link: http://www.nada-danmark.dk

 

 

Det er vigtigt, at man sidder i ro med nålene under forløbet. NADA er oprindeligt udviklet som en gruppebehandling, hvilket også giver de bedste resultater.
 
NADA-metoden rummer et meditativt element. Målet er, at klienten får kontakt til sig selv og egne ressourcer.
 
Filosofien i NADA er, at metoden kan bruges af alle, hvor der er behov for det og til en pris, hvor alle kan være med.
 
På disse nedenstående links er også beskrevet forskningsresultater ved anvendelse af NADA, bl.a. den nyeste forskningsartikel fra DSR, hvor der med stor succes er brugt NADA:
 
De studerende på et sønderjysk gymnasium har også haft stor gavn af NADA til f.eks. eksamensangst.
Læs nedenstående artikel
 
 
 

Ring eller skriv til mig

Jeg er klar til at hjælpe dig

Akupunktur kan afhjælpe mange andre lidelser end dem der nævnes her på siden. Er du i tvivl om det mindste, så ring endelig til mig.

Diana

 29 11 70 07
diana@ddakupunktur.dk

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.