Akupunktur

Akupunkturbehandling

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en gammel kinesisk lægekunst, som kan helbrede eller lindre sygelige tilstande og ubalancer, såsom ubehag eller smerter. Akupunktur hjælper kroppens selvhelende proces – det sker, når diagnosen stilles, og nålene sættes korrekt. Tillige vil det ofte være en fordel samtidig at have fokus på de ting, der har skabt ubalancen. Akupunktur kan bruges til mange fysiske og psykiske lidelser.

Balance

Akupunkturbehandling og TCM

Traditionel kinesisk medicinsk (TCM) akupunktur kan føres ca. 5000 år tilbage i Kinas historie. I Asien er det en af grundstenene i sundhedsvæsenet, og i Danmark er akupunkturen også ved at vinde indpas, som et supplement til en vestlig behandling.

Såfremt jeg vurderer, at problematikken kræver andet, end hvad jeg kan tilbyde, vil jeg altid henvise til egen læge eller anden terapeut.

Grundlaget for den kinesiske lære er livsenergien ”Qi”, der løber i energibaner (meridianer), hvorpå akupunkturpunkterne ligger. Hver meridian har et bestemt antal akupunkturpunkter, som er anatomisk kortlagte. Når der opstår en ubalance, fx at meridianen ”blokeres”, kan dette kan medføre ubehag eller smerte. Her vil man forsøge at genetablere flowet i energien.

Akupunktur kan således fjerne kroppens blokeringer og genskabe kroppens balance, både fysisk og mentalt.

De to kræfter Yin og Yang, er drivkraften i alt liv, og når der er balance mellem disse to modsatrettede kræfter, skabes der harmoni i krop og sind. Det er det der er akupunkturbehandlingens mål. Forstyrres balancen, kan der opstå ubehag.

Ubalancer skabes oftest gennem vores livsførelse såsom for lidt/for meget motion, kost og livsomstændigheder.

En akupunkturbehandlings formål er, at genoprette balancen, gennem en påvirkning af nøje udvalgte punkter.


SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING

Ring eller skriv til mig

Jeg er klar til at hjælpe dig

Akupunktur kan afhjælpe mange andre lidelser end dem jeg nævner her på siden. Er du i tvivl om det mindste, så ring endelig til mig.

Diana

29 11 70 07
diana@ddakupunktur.dk


Læs mere om klinikken her

IMG_4239
Billede af diana som er akupunktør i DD Akupunktur
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.