Akupunktur behandling

Akupunkturbehandling

Hvordan foregår en behandling?

Akupunkturbehandlingen foregår ved, at der indføres tynde sterile engangsnåle i udvalgte og veldefinerede akupunkturpunkter på kroppen. Punkterne har forbindelse til hele kroppen  via energibaner og kan derved påvirke kroppens mange funktioner. Nålene stimulerer herved kroppens egen evne til at genoprette balancen og helbrede sig selv.

cropped shot of cosmetologist putting needles on womans body during acupuncture therapy in spa salon

Behandlingsforløb hos DD Akupunktur

Når du kommer til klinikken første gang, vil jeg spørge ind til dit sygdomsforløb, symptomer og til dig generelt. Denne samtale danner grundlag for, at jeg kan stille den rigtige diagnose og herefter sammensætte den helt rigtige behandling til dig.  

I forbindelse med at jeg optager journal vil der måske være nogle af mine spørgsmål der undrer dig, men der er god mening med det, da det giver mig et helhedsbillede af problemer og deres omfang. Yderligere vil jeg gerne se din tunge, da jeg også ud fra den stiller den endelige TCM- diagnose og udfærdiger en behandlingsplan.  

Akupunkturbehandlingen foregår ved, at jeg indfører tynde, sterile engangsnåle i udvalgte og veldefinerede akupunkturpunkter på kroppen. Punkterne har forbindelse til hele kroppen via energibaner og kan derved påvirke kroppens mange funktioner. Nålene stimulerer herved kroppens egen evne til at genoprette balancen og helbrede sig selv. 

Ofte finder vi det optimalt at kombinere akupunkturbehandlingen med fx øreakupunktur eller rådgivning om livstilsændringer. 

Akupunkturbehandling er uden bivirkninger, men der kan forekomme reaktioner i kroppen, mens nålene sidder i – fx. kløe, prikken, snurren eller varme. Efterfølgende kan du evt. opleve en behagelig træthed  afslappethed eller fornyet energi. 

Antallet af akupunkturbehandlinger er afhængigt af, hvad netop dine problemstillinger er. Ubalancer er forskellige og kan ligeledes påvirkes af din livssituation i øvrigt Ofte mærkes en bedring i løbet af fem-seks behandlinger. 

Her kan du læse hvad Sundhed.dk har at sige om akupunkturbehandlinger:

www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/sundhedsoplysning/diverse/hvad-er-akupunktur/

Ring eller skriv til mig

Jeg er klar til at hjælpe dig

Akupunktur kan afhjælpe mange andre lidelser end dem jeg nævner her på siden. Er du i tvivl om det mindste, så ring endelig til mig.

Diana

+45 29117007
diana@ddakupunktur.dk

 

Diana_profil
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.