Akupunktur

Akupunkturbehandling

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en gammel kinesisk lægekunst, som kan helbrede el. lindre tilstande og ubalancer såsom ubehag el. smerter. Akupunktur hjælper kroppens selvhelende proces, det sker når diagnosen stilles og nålene sættes korrekt. Tillige vil det ofte være en fordel samtidig at have fokus på de ting der har skabt ubalancen. Akupunktur kan bruges til mange fysiske og psykiske lidelser.

Balance

Akupunkturbehandling og TCM

Traditionel kinesisk medicinsk akupunktur (TCM) kan føres ca. 5000 år tilbage i Kina´s historie. I Asien er det en af grundstenene i sundhedsvæsenet, og i Danmark er akupunkturen også ved at vinde indpas, som et supplement til en vestlig behandling. 

Såfremt vi vurderer at problematikken kræver andet end hvad vi kan tilbyde, vil vi altid henvise til egen læge eller anden terapeut. 

Grundlaget for den kinesiske lære er livsenergien ”Qi” der løber i energibaner (meridianer), hvorpå akupunkturpunkterne ligger. Hver meridian har et bestemt antal akupunkturpunkter, som er anatomisk kortlagte. Når der sker en ubalance, fx at meridianen ”blokeres” dette kan medføre ubehag el. smerte. Her vil man forsøge at genetablere flow i energien. 

Akupunktur kan således fjerne kroppens blokeringer og genskabe kroppens balance både fysisk og mentalt.

De to kræfter Yin og Yang, er drivkraften i alt liv, når der er balance mellem disse to modsatrettede kræfter, skabes der harmoni i krop og sind. Det er det der er akupunkturbehandlingens mål. Forstyrres balancen kan der opstå symptomer eller ubehag 

Ubalancer skabes oftest gennem vores livsførelse såsom for lidt/for meget motion, kost og livsomstændigheder.  

En akupunkturbehandlings formål er, gennem en påvirkning af nøje udvalgte punkter, at genoprette balancen. 

Ring eller skriv til os​

Vi er klar til at hjælpe dig

Akupunktur kan afhjælpe mange andre lidelser end dem vi nævner her på siden. Er du i tvivl om det mindste, så ring endelig til os.

Diana

+45 29117007
diana@ddakupunktur.dk

Dian

+45 53504619
dian@ddakupunktur.dk

Dian og Diana
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.