Japansk Lifting og Kosmetisk Akupunktur

Fordelen ved
Japansk Lifting og
Kosmetisk akupunktur

 • Strammer op på slappe ansigtsmuskler.
 • Mindsker arvæv, blandt andet efter acne.
 • Mindsker rynker og furer.
 • Løfter øjenlåg og hængende mundvige.
 • Letter hævelser og poser under øjnene.
 • Skaber en naturlig, sund og levende hud.
 • Mindske kæbespændinger.
 • Øget velvære
 • Afstressende behandling
 • Kosmetisk akupunktur kan også hjælpe dig af med hudproblemer såsom f.eks. rosacea, solskader og udtørring. 
 

Hvad er Japansk Lifting ?


Japansk Lifting er en form for naturlig rynkereducerende massage af ansigtet hvor hud, væv og muskler afspændes, løftes og lymfesystemet aktiveres. En meget effektiv behandlingsform, uden nogen form for ubehag. Japansk Lifting er en behandling, hvor der stimuleres punkter og zoner i ansigtet, der øger blodgennemstrømningen i ansigtets muskler og samtidigt dræner ansigtet for affaldsstoffer og som dermed medvirker til at huden fremstår med glød og øget velvære. Japansk Lifting er en afstressende behandlingsmetode, der også reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.


Ved Japansk Lifting stimuleres 24 forskellige akupunktur punkter i ansigtet, som påvirker kroppens energisystem. Du vil derfor under behandlingen opleve en fantastisk afstressende tilstand i kroppen og i sindet. Det er ikke unormalt, at mange falder i søvn under behandlingen og føler stor velvære og ro efter behandlingen. 


Under behandlingen med Japansk Lifting vil jeg udføre en behagelig nakke- og hovedbundsmassage og slutter af med at den kosmetiske akupunktur, som vi har aftalt på forhånd.


Ved første besøg, på min klinik på Østerbro, taler vi om, hvad dine forventninger og ønsker er for den kosmetiske behandling og sammen laver vi en behandlingsplan. 

 

Hvad er kosmetisk akupunktur ?

Kosmetisk akupunktur henvender sig primært til folk over 35 år. Behandlingerne vil blødgøre tynde linjer og rynker, så huden ser mere levende og frisk ud. Dette gøres ved at stimulere musklerne og dermed øge blodgennemstrømningen, som vil bidrage til en glød og behagelig følelse bagefter.

Dette gøres ved brug af sterile,  meget tynde nåle, som med en næsten smertefri teknik sættes på de ønskede steder.  
Afhængig af hvad der skal behandles, så får de tynde nåle musklerne i ansigtet til enten at slappe af eller stramme op eller danne ny kollagen.

Kosmetisk ansigtsakupunktur er meget mere end blot kosmetik. Det er en akupunktur form, der omfatter hele mennesket med udgangspunkt i ansigtet.

Resultat af behandlingen:
Du vil se resultater i form af mere strålende hud efter blot én behandling. Den umiddelbare effekt af behandlingen gør din hud smukkere og giver dit ansigt glød. Dybe furer og rynker bliver udglattet, urenheder mindske og slap muskulatur bliver styrket og opstrammet.

 
 
Kosmetisk akupunktur anbefales ikke til:
 
 • Folk som har fået foretaget skønhedsoperationer.
 • Kosmetisk kirurgi indenfor de sidste 3 mdr. ( Botox, restylane el. laser)
 • Organtransplanterede
 • Gravide
 • Blødere 
 • Epileptikere

 

Evt. bivirkninger:

I få tilfælde kan der efter behandlingerne, opleves ubehag i form af små blå mærker, let ømhed i musklen eller en let forbigående hovedpine.

Er du i tvivl om noget, så kontakt mig endelig på tlf.: 29 11 70 07 el. diana@ddakupunktur.dk og lad os snakke om det.

 
 
 

Hvordan foregår en kosmetisk behandling ?

Japansk Lifting er en behandlingsmetode, der udføres ved at stimulere punkter og zoner i ansigtet i kombination med en muskelstimulerende teknik. 

I forbindelse med den kosmetiske behandling i ansigtet vil jeg også tilbyde en yderst afslappende og behagelig nakke- og hovedbundsmassage.

Produkter:

Ved en behandling hos mig vil der kun blive brugt gode og naturlige produkter, såsom; 

Hybenkerneolie, der er kerneproduktet i Japansk Lifting og som er en 100 % koldpresset ren hybenkerneolie tilsat lidt Rosen duft. Hybenkernes olie indeholder vitamin A retinol, C-vitamin, Karoten og vigtige mættede og umættede fedtsyrer. Denne Hybenkerneolie har regenererende egenskaber, der udglatter fine linjer og ensartet hud.

Spirulina Algemaske lægges på i starten af behandlingen. Spirulina indeholder Tyrosin, E-vitamin og Selen, som alle er kendt for deres anti-aging virkninger og med til at reducere fine linjer og rynker.  Spirulina fremmer hurtigere celleomsætning, der hjælper huden med at hele hurtigere. 

Himalaya Saltstenskugler bruges i slutningen af behandlingen efter at nålene er taget ud. Disse Himalaya kugler indeholder 84 mineraler, som alle er brugbare for vores krop. Stenene virker beroligende og har en healende effekt og skaber balance i kroppens energifelt, centralnervesystemet samt meridianbanerne. 

Tynde sterile nåle bruges ved akupunktur i ansigtet, hvis det aftales at vi bruger dette i den kosmetiske behandling. Dette er en næsten smertefri teknik med en meget kraftig og hurtig effekt. 

Behandlingen foregå i et roligt tempo og med fokus på en god og afslappende oplevelse. Det er vigtigt for mig, at man føler sig tryg under hele forløbet. Man ligger normalt med nålene i ca. 10-15 min.

 

 

Journaloptagelse ved 1. beh. med kosmetisk behandling: 
Grundet min sundhedsautorisation og krav fra De Etiske Retningslinier og den gældende lovgivning (RAB-bekendtgørelsen), kan jeg ikke udføre kosmetisk behandling/akupunktur uden at journalføre først. Dette er for at sikre, at der ikke er noget, som er kontraindiceret for at du kan modtage akupunktur. Envidere er det også et krav, at jeg dokumenterer med foto før og efter behandlingerne.
 
Når denne journal er lavet, så vil du frit kunne booke tiderne til kosmetisk akupunktur behandlingerne fremadrettet.
 
Ved første besøg taler vi om, hvad dine forventninger og ønsker er for den kosmetiske behandling og sammen laver vi en behandlingsplan.

Behandlingsinterval: Det optimale behandlingsinterval for en hurtig og vedvarende effekt er 1-2 gange om ugen i ca. 2-3 uger og derefter trappe ned til 1 gang hver 14. dag i en måned. Til sidst en gang om måneden i ca. 2 mdr. 

Derfor anbefaler jeg også, at vi booker tiderne til de første 2-3 uger, sådan at du får optimal virkning af behandlingerne.

Derefter anbefales det at vedligeholde og forebygge med behandlingen hver 6-8. uge.

Der er mulighed for at købe klippekort til kosmetisk behandling til en rigtig god pris !
 
Jeg er uddannet i Japansk Lifting hos Helsemette.dk – v/Mette Ekman i Helsinge. En meget kompetent og erfaren underviser indenfor Japansk Lifting. 
 
Jeg er uddannet specifikt i kosmetisk akupunktur hos København og Århus Akupunkturskole, hvor de meget dygtige undervisere, Lisa og Nicholas, var de første pionerer indenfor kosmetisk akupunktur. De har bl.a. uddannet sig i USA, Asien og Europa.  
 
 

Ring eller skriv til mig

Jeg er klar til at hjælpe dig

Akupunktur kan afhjælpe mange andre lidelser end dem der nævnes her på siden. Er du i tvivl om det mindste, så ring endelig til mig.

Diana

 29 11 70 07
diana@ddakupunktur.dk

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.